הטיפ של הראל
“תכנית הלמידה המקדימה עוזרת לך להגיע יותר חד על החומר בנושאים המרכזיים, חשוב בעיקר למי שמרגיש לא מחובר לחומר ולא רוצה לצבור פערים כבר בתחילת הקורס”
הראל הוא מדריך כיתות מתא"ם בסניפים אוניברסיטת בן גוריון ומכללת אחוה. כמו כן, הראל מעביר שיעורים ומרתונים בקורסי הסטטיסטיקה לרבות שיטות מחקר.
להראל ניסיון הדרכתי עשיר. בין היתר סייע בהקמת שתי קבוצות מנהיגות לנוער בסיכון בשכונה ד' ויא' בבאר שבע. במשך 3 שנים עבד כמאמן כושר קרבי בארגון Edge, הדריך בתנועת נוער "הצופים", התנדב עם נער בעל הפרעות אפילפטיות וכן התנדב במכון סאמיט עם ילד אומנה.
הראל לקח חלק במחקר למידת חיזוקים (Reinforcement Learning) בקרב אוכלוסיית ADHD תחת המעבדה של ד"ר ניצן שחר באוניברסיטת ת"א. כיום הראל חוקר את השפעות החשיפה לטראומה על תסמיני PTSD בקרב פרופילי אישיות שונים תחת ההנחייה של פרופ' עדה זהר.
במהלך שירותו הצבאי שירת הראל כקצין לוחם, מצטיין קורס מ"כים ומצטיין קורס קצינים. כיום משרת כקצין לוחם בדרגת סרן במילואים.
מדריך בכיתות:
כיתת א-ד אחר הצהריים - מקומות פנויים: 0
כיתת א-ד בוקר 2 התאמות - מקומות פנויים: 0
כיתת ב-ה בוקר - מקומות פנויים: 0
מדריך בסניפים:

אוניברסיטת בן גוריון
קורס אופק נבחר גם השנה, זו הפעם העשירית ברציפות, להיות קורס ההכנה הרשמי של אוניברסיטת בן גוריון בשיתוף עם אגודת הסטודנטים! הקורס מתקיים בין כותלי האוניברסיטה וכולל התאמות ותוספות מקצועיות מיוחדות לתלמידי האוניברסיטה.הקורס נבחר מדי שנה במכרז מיוחד של אגודת הסטודנטים, המבוסס על מצוינות מקצועית ואקדמית, על משובי התלמידים במחזורים הקודמים, וכמובן על הישגי הסטודנטים בבחינה.צוות המדריכים בקורס באוניברסיטת בן גוריון כולל מאסטרנטים, דוקטורנטים ומתרגלים מצטיינים באוניברסיטה –...
כיתות במוסד
- א-ד בוקר
- א-ד בוקר 2 התאמות
- א-ד אחר הצהריים
- א-ד אחר הצהריים 2
- א-ד אחר הצהריים 3
- ב-ה בוקר
- ב-ה אחר הצהריים
- ב-ה אחר הצהריים זום
- אופק סולו

המכללה האקדמית אחוה
הקורס במכללה האקדמית אחוה נוסד בשנת 2024, והשנה יתקיים בפעם השניה בין כותלי הקמפוס, בשיתוף פעולה של אופק עם המחלקה לפסיכולוגיה והנהלת המכללה.בסניף אחוה מדריכים בדרך כלל מדריכים מנוסים מצוות המדריכים של אוניברסיטת בן גוריון, והוא מתאפיין באינטימיות כיאה לסניף קטן בו לומדים בעיקר תלמידי המכללה.הסניף ממוקם בקמפוס המכללה האקדמית אחוה.
כיתות במוסד
- ב-ה בוקר
- אופק סולו