כתלמידה בחוג לפסיכולוגיה, שמעתי רבות על אימת מבחן המתא"ם.
רבות דובר על חלק הסטטיסטיקה הקשה שמפיל רבים בדרך לציון הנכסף.
רבות דובר על חלק הסטטיסטיקה הקשה שמפיל רבים בדרך לציון הנכסף.
בתור תלמידה בינונית בתחום הסטטיסטיקה, עם קושי ברור בסטטיסטיקה א' בזמן התואר – מאד חששתי מפני המבחן והקורס. פחדתי שלא אצליח לעמוד ברמה המתבקשת עבור המבחן ושאתכזב לבסוף.
וכאן, בעיני, מתבלט היתרון של אופק. אצלי הוא בא בדמות המדריכה, כרמל.
כרמל הפכה את המכשול לאתגר עבורי. את השאלות הקשות היא הסבירה לי בצורה ברורה, עם דוגמאות מהחיים, היא עזרה לי לכל אורך הקורס, נשארה איתי לאחר השעות וענתה לי למייל על כל שאלה. היא האמינה ביכולת שלי, נטעה בי ביטחון עצמי ופרגנה.
לי אישית, זה היה מאד משמעותי.
כאן המקום גם לציין את מדריכת הטקסטים שלי, דנה, שחידדה לי נקודות חשובות והסבה את תשומת ליבי למקומות בהם עלי להתמקד בטקסטים. היא נתנה לי פרספקטיבה רחבה על פתירת טקסטים ואפשרה לי דרך שיטות שונות להגיע אל הדרך הנכונה לפתירה- עבורי.
אז תודה רבה, ובזכותכם (ובזכות הרבה שעות של חרישה :) ) אני מרגישה שמיציתי את כל היכולות שלי, וזו, הרגשה מדהימה ללכת איתה הלאה.